Forside Nyheder

Sony snart klar med Music Unlimited på PS4.
Music Unlimited giver dig mulighed for at streame musik til dine PS4 spil 


Hør musik mens du spiller. Sony er klar med musiktjenesten Music Unlimited til PS4.
 
Tjenesten Music Unlimited på PS4 kommer med en komplet omdesignet brugerflade, som er skræddersyet til PS4. Den lader spillere oprette deres egne soundtracks til deres yndlingsspil i Music Unlimiteds globale bibliotek med 22 millioner sange.
 
Tjenesten tillader afspilning af musik i baggrunden, mens der spilles spil, og gør det nemt at opdage nye sange og kunstnere. Brugere kan styre afspilningen af musik uden at gå helt ud af spil eller andre apps ved at trykke og holde “PS”-knappen på DUALSHOCK 4-controlleren nede.


Via en pop-op-menu kan musikken afspilles og sættes på pause, og det er muligt at springe numre over eller finde et bestemt punkt i en sang samt justere lydstyrken.


Læs også: Sony: Vi solgte 2,1 mio. PS4 i november.
 
“Music Unlimited er komplet integreret med PS4 på systemniveau og giver nem adgang til musik, hurtig navigation og en stærk måde at opdage ny musik på”, fortæller Michael Aragon, Vice President og General Manager for Global Digital Video and Music Services hos Sony Network Entertainment International. “Det allerstørste ønske fra vores kernespillere har været musikafspilning under spillet, og nu kan de oprette afspilningslister, som er skræddersyet til deres spillestil“.


Music Unlimited er en betalingstjeneste, der koster 89 kr. om måneden for et Premium abb.


 


Kilde: PSN, Nordic

Annonce