Forside Nyheder

Verdens første bordradio med Spotify ConnectGalleri: Argon iNet2+


 


Argon iNet2+ er verdens første bordradio, med den nye Spotify Connect-funktion indbygget, hvor den selv kan spille fra Spotify. 


Spotify Connect er Spotifys nye system der kan bringe musikanlæggene til at spille selv, uden at musikken skal streames fra smartphone eller tablet.


Bordradioen iNet2+ fra Argon Audio er det første bordradio med Spotify Connect, og forventningerne til den produktkategori er store hos producenten Hi-Fi Klubben:


“Det her åbner jo pludselig muligheden for, at alle, der elsker Spotify, kan få kvalitetsstreaming til meget få kroner. Og vi synes virkelig, det er fedt, når ny teknologi åbner dørene for flere musikelskere”, fortæller Christoffer Arensbach, direktør hos Hi-Fi Klubben.


Argon iNet2+ koster 1.299,- og kan allerede nu opleves i Hi-Fi Klubben.
 


Spotify Connect gør streaming nemmere


Spotify Connect-teknologien kan bygges ind i alt fra aktive højttalere til komplette musikanlæg.


Du bruger din smartphone eller tablet som fjernbetjening, og du er helt uafhængig af, om telefonen ringer, eller du skal ud af huset. Med Spotify Connect kan verden vinke farvel til dårlige Spotify-integrationer i apps, og det er slut med udfald i musikken på grund af AirPlay- eller Bluetooth-teknologiernes begrænsninger.


Så rovdrift på telefonens batteri skulle også være fortid, når du streamer din musik med Spotify Connect.

Annonce