Forside Indhold og distribution Film

Viaplay opruster med ny teknik bag facaden


 


Den nordiske streamningtjeneste, Viaplay, indgår et nyt samarbejde med thePlatform som videohåndteringssystem.


thePlatform er en førende international leverandør, der er specialiseret i medietjenester. Samarbejdet betyder, atthePlatforms cloud-baserede styresystem vil håndtere Viaplays udbud på computere, smartphones, tablets, smart tvs og spillekonsoller.


“thePlatform er en exceptionel erfaren leverandør af pålidelige online-tjenester rundt om i verden. Videohåndteringsysstemet mpx giver os mulighed for at forbedre vores tjeneste yderligere og dermed kunne øge kundetilgangen samt stabiliteten og hastigheden for vores brugere”, siger administrerende direktør for Viaplay, Niclas Ekdahl.


Administrerende direktør for thePlatform, Ian Blaine, ser også frem til samarbejdet.


“Viaplay er en banebrydende leverandør af indhold som serier, film og direkte sportsudsendelser til forbrugere over hele Norden. Vi er meget stolte af at kunne hjælpe Viaplay med at forbedre deres onlinetjenester. Som en del af vores voksende engagement i Europa fortsætter vi med investeringer for at gøre hurtig og sikker video-distribution muligt for virksomheder som Viaplay”, siger Ian Blaine.


thePlatforms videohåndteringssystem, mpx, vil fremover anvendes til flere vigtige funktioner i Viaplays daglige arbejde. Kerneydelserne er forenkling af arbejdet med videofiler, håndtering af metadata, administration af kundebasen samt publicering på tværs af platforme.


Geografisk vil mpx anvendes hos  Viaplays i hele Norden. Hvad det præcis kommer til at betyde for kunderne af Viasats streamingtjeneste må vi afvente at se.

Annonce