Forside Indhold og distribution Musik

Youtube musiktjeneste klar til næste år


Den længe rygtede Spotify-konkurrent fra Youtube ventes klar til lancering i 1. kvartal 2014.


Rygterne om en kommende musiktjeneste fra Youtube fik ny næring forleden dag, da websitet Android Police kiggede lidt i koden på den nyeste version af YouTube-app?en til Android og fandt henvisninger til ting som ?Music Pass?, samt tekster som ?Uafbrudt musik? og ?Uden reklamer på millioner af sange?, ?Tag musikken med dig hvor som helst?, en funktion til ?Offline Playback? og ?Lad musikken spille, mens du bruger andre apps?.


Nu fortæller hjemmesiden AllThingsD, der er digitalmagasinet til avisen The Wall Street Journal, at Google oprindelig ønskede at være klar nu, men at projektet er blevet en smule forsinket. Youtube arbejder angiveligt endnu på hvordan de integrerer brugerskabt indhold med den ægte vare.


Kilder fortæller at musiktjenesten ventes klar til næste år. Premiere bliver i 1. kvartal af 2014, men at der endnu ikke er sat en dato på lanceringen.


Youtube selv har ikke ønsket at kommentere på rygterne.

Annonce