Forside Nyheder

50 GB gratis lager til iPhone og iPad


Video: Box introducerer de nye apps til iPhone og iPad.


 


Box kaster lige nu gratis netlager i grams til iPhone og iPad brugere. Men det er et begrænset tilbud.


Box leverer lagerplads i skyen. De startede mest som en professionel tjeneste for firmaer, mens konkurrenten Dropbox lagde ud med en tjeneste til private. Men som tiden er gået har de to nærmet sig hinanden, hvor Dropbox har fået flere tilbud til firmaer er Box begyndt at udbyde mere til private.


De har tidligere kørt kampagner overfor Android-brugere, og nu er tiden kommet til Apple-brugerne. Tilbudet lyder: Hent vores nye app, til enten iPhone eller iPad, log på Box og de kvitterer med 50 GB gratis plads.


Alle nye brugere på Box får automatisk 10 GB gratis plads, og det vil du også lægge ud med her første gang du registrerer dig. Men så snart du har været logget ind via iPhone eller iPad, så er den medfølgende gratis lagerplads hævet til 50 GB.


Når Box-kontoen er oprettet kan de 50 GB også bruges fra PC og Mac mv. Bemærk dog at der er begrænsninger til gratis-abonnementet, som at filerne ikke må overstige 250 MB i størrelse.


Tilbudet med 50 GB løber i 30 dage.


 


Pris og tilgængelighed


Box med 50 GB er gratis.


Hent apps til iPhone og iPad i App Store


 

Annonce