Forside CES CES 2014

Bluetooth-musiksystem med ægte 70er-look


Smartphone-docks, der ligner oldgamle radioer i trækasser kan man fodre svin med.


Men på en af vores ture rundt på CES-messegulvet, faldt vi over dette retro-agtige musiksystem fra et firma med det knapt så originale navn Innovative Technology. Her er det ikke 30?ernes og 40?ernes radiokasser, der bliver simuleret, men derimod et 70?er- og 80?er-look.


Modsat de gamle træ-radioer er gensynet med aluminiums-looket, de store, runde knapper og aktive VU-metre med nåle, måske lidt sjovere for os, der rent faktisk er vokset op med det. Og jo, VU-meter-nålene virker skam. Systemet er Bluetooth-baseret, men har også en CD-afspiller (også retro efterhånden) og en FM-radio indbygget. Du kan naturligvis også benytte dig af en line-in.


Og skulle du ikke bryde dig om equalizeren i din smartphone, så kan du bruge Bass/Treble-knapperne på fronten, ligesom i gamle dage. Højttalerne følger med, og samlet set kan systemet spille 50 watts retro-rock eller ?disco us i stuen, trådløst fra din Bluetooth-kompatible musikkilde.


Vi har ikke kunnet finde en dansk distributør af mærket, men hvis nogle blandt læserne kender noget til det, så råb endelig højt i kommentarsporet. Ellers, læs mere her.

Annonce