Forside CES CES 2014

CES Unveiled: Denne højttaler er en gennemsigtig plade


Blandt de mere kuriøse indslag på CES Unveiled i år ?der er den første pressedag på CES, hvor små og innovative firmaer udstiller deres ting ? var den nye højttaler fra ClearView Audio.


?Clio?, som højttaleren hedder, er lavet med en metode, som denne skribent i hvert fald ikke har set før. I stedet for en højttaler-membran består højttaleren af en gennemsigtig plade, der vibrerer, hvilket skaber lyden. Det gør dette 2.1-system noget mere dekorativt end så mange andre højttalere.


Hvordan er lyden, spørger I så? Nu var det svært at lytte virkelig igennem i messelarmen, men Deres udsendte stak knolden HELT hen til glaspladen, var lydindtrykket, at Clio har rigtig dejlig meget luft i toppen uden specielt meget forvrængning. Vi kunne ikke tjekke lydkilden, men det lød noget komprimeret. Om det er kildematerialet eller højttalerens specielle konstruktion, der gør det, kræver en nærmere undersøgelse.


Men det er da en ny måde at tænke højttaler på. Du kan læse mere om Clio HER

Annonce