Forside CES CES 2014

CES Unveiled: Disse plader kan forbedre akustikken i din stue


Akustik-plader er sjældent ret dekorative, og kan være ret dyre. Typisk ser man dem oftere i lydstudier end i folks hjem.


Men det er måske ved at ændre sig. I hvert fald har Atlantic Inc. introduceret Snowsound, en ny type akustikpaneler, der med strategisk rigtig placering kan udrette mirakler i forhold til lyden i dit lytterum.


Du kan få dem så fritstående, som på billedet, eller til at montere på væggen. Der findes også en model, med navnet ?Flap?, der som navnet antyder kan vippes. Det betyder, at du i endnu højere grad kan massere rummets akustik til præcis den lyd, du ønsker.


De bliver tilgængelige til april og bliver noget billigere end tilsvarende, pæne akustikpaneler til professionelle studier. De kommer til at koste fra 180 dollar til 300 dollar (ca. 1000-1700 kroner omregnet før skatter og afgifter.)


Læs mere på www.snowsoundusa.com

Annonce