Forside CES CES 2014

Denne iPhone-højttaler bruger ingen strøm


?Det er gammel teknologi, der møder ny!?


Sådan sagde den italienske repræsentant for Megaphone, da vi besøgte deres stand på CES-messen. Firmaet laver akustiske forstærkere til iPhone. Helt akustiske. Det er simpelthen et resonanshorn, du sætter iPhonen ned i, hvorefter lyden bliver pumpet ud med ret imponerende lydstyrke.


Det er ikke ligefrem hifi, for selvom hornet giver mere bund til lyden, der kommer ud af iPhonens højttaler, så er kilden stadig den tynde, mellemtone-agtige lyd, som iPhonens egen højttaler leverer.


Omvendt er lyden i små Bluetooth-højttalere heller ikke imponerende, så når man tager i betragtning, at Megaphone-hornet i virkeligheden bare er en keramisk støbt ?saxofon?, der aldrig skal bruge batterier og fungerer i al slags vejr, så er det egentlig en ret slående opfindelse.


?Vores designer flipper ud hvert år, når Apple lancerer en ny iPhone?, fortalte repræsentanten os, ?for så skal der laves en helt ny afstøbning, der passer til?. iPhonen passer nemlig lige ned i toppen af hornet, og det nytter ikke at prøve at stoppe andre telefoner ned i hullet, for resonansen opstår ved en ret præcis placering.


Uanset hvad er hornet ret dekorativt, og den fås endda i en guldbelagt version til 599 Euro. En almindelig koster 399 Euro.


Du kan læse mere om ? eller evt. bestille ? Megaphone HER. 

Du også kan se en lidt ældre video, der viser, hvordan iPhone 4/4S-modellen virkede HER.

Annonce