Forside Nyheder

Er det en skærm eller en tablet? Eller begge dele?

 Siden tingene nu er blevet så små, hvorfor så ikke stoppe dem ind alle mulige steder?


Det synes at være holdningen hos Acer, der på det seneste har lavet en satsning på Android i deres All-in-One-computere til skrivebordet.


Men den nye TA272 HUL er dog lidt speciel. Den kan nemlig også koble selve computerdelen fra og bare bruges som en almindelig 27-tommers skærm. Den har en opløsning på 2560 x 1440 pixels og ti-punkts berøringsfølsomhed.


Den er sat til 1100 dollars her op til CES-lanceringen, eller cirka 6160 kroner før skatter og afgifter. De sidste 560 kroner er det, du betaler for Android-enheden, for en tilsvarende skærm fra Acer koster 1000 dollar.


Hvad man så skulle bruge Android-delen til, hvis man alligevel har en computer sat til skærmen, kan man jo diskutere. Men det kunne jo være noget med at afspille musik eller video uden at det er nødvendigt at tænde for den ?store? PC.

Annonce