Forside CES CES 2014

Essence er B&Os vidunder-knap


 


Hvorfor skal det tage dig adskillige tastetryk at tænde for musikken om morgenen? B&O vil give dig muligheden for at bare at trykke én gang og sætte det hele i gang.


BeoSound Essence er en controller, du sætter på væggen eller kan lægge på dit bord, hvorfra du kan styre volumen og skippe tracks med enkelt og minimalistisk knapstyring. Selve knappen snakker trådløst med en boks, der har adgang til dine musikkilder, og Bang & Olufsen har gjort en dyd ud af at gøre systemet så åbent som muligt. Det er også boksen, der kommunikerer med nettet, hvilket både kan foregå trådløst eller via en Ethernet-port.


Boksen er sat op til at fungere med B&Os højttalere, så det vil nok kræve lidt fingerfærdighed at få Essence til at fungere med andre mærker. Til gengæld kan der placeres adskillige knapper rundt omkring i huset, så man nemt kan kontrollere musikken hvor som helst.


Det betyder at Essence fungerer både med AirPlay, DLNA og en helt almindelig line-in-indgang. Fra starten fungerer den også med Spotify Connect, en række Internet-radiostationer og Qplay, der især er populær i Asien.


Vi fik en kort hands-on med Essence, der ganske som B&O lovede er dejligt responsiv og volume-funktionen, hvor man drejer på kanten, kører glat og lækkert.


Der kommer også en app til Android og iOS, hvorfra hele Essence-systemet kan styres. Både app og knap kommer på markedet senere på foråret. BeoSound Essence koster 5.999 kroner.


Link til B&O’s side om Essence


 

Foto: recordere.dk / Bang & OlufsenFoto: recordere.dk / Bang & Olufsen


Annonce