Forside Nyheder

Få B&O PLAY på farten i Københavns lufthavn
Foto: recordere.dk


 


Snart er der flere muligheder for at handle elektronik på farten, når der åbner en B&O PLAY butik i lufthavnen.


Fra og med primo sommer bliver det muligt at købe B&O PLAY produkter i Københavns Lufthavn, hvor Henrik Lind, mangeårig Bang & Olufsen forhandler, åbner en butik på Nytorv dedikeret til B&O PLAY porteføljen.


“B&O PLAY er dansk design i højeste kvalitet ? og med den popularitet brandet på ganske kort tid har opnået både udenlands og herhjemme – passer produkterne perfekt til de mange kvalitetsbevidste rejsende i lufthavnen”, siger Henrik Lind, indehaver af Bang & Olufsen afdelingen på Strandvejen i Hellerup.


BeoPlay er B&O’s subbrand, med flere transportable produkter.


“B&O PLAY er lavet til folk på farten – både rent fysisk men også mentalt – og det internationale potentiale er højt, specielt når man ser på udvalget af hovedtelefoner i sortimentet – lige fra den eksklusive, læderbetrukne BeoPlay H6 til den diskrete og strømlinede BeoPlay H3 og slutteligt den ikoniske Form2 som rent faktisk er udstillet på MoMA i New York”, slutter Henrik Lind, der allerede nu er ved at gøre klar til at byde de første rejsende velkommen i butikken primo sommeren 2014.

Annonce