Forside CES CES 2014

Galleri: Samsung Multiroom højttalereGalleri: Samsung Shape Multiroom højttalere


Galleri: Samsung Multiroom højttalere


På CES 2014 præsenterede Samsung deres nye trådløse højttalere, der skal tage kampen op imod Sonos. Her er et galleri af højttalerne.


Shape kan både forbinde sig via WiFi, Bluetooth og NFC, selvom det sidste formentlig kun er til opsætning. Fra app’en kan du sende musik til en given højttaler i huset, eller dem alle, og den er integreret med Pandora, Amazon Cloud Player, Rhapsody, TuneIn Radio og devices, der er koblet sammen via Samsungs AllShare-system.


Sonos-ejere vil dog sikkert betakke sig for systemet, for man kan få et Sonos Play:5-startkit for samme pris som et tilsvarende Samsung Shape-system (med fem drivere), i hvert fald i USA, hvor Shape foreløbig er lanceret. En enkelt Shape-højttaler koster 400 dollar, og en hub til routeren – hvis man vil bruge flere højttalere  koster 50 dollar.

Annonce