Forside CES CES 2014

Her er Nokias Android-telefon


Billedet ovenfor viser angiveligt Nokias Normandy-model. Det er den, der har software ombord baseret på Android.


Det er som sædvanligt Twitter-brugeren @evleaks, der er lykkedes med at få fingre i nogle PR-fotos af telefonen, hvis eksistens formentligt er truet af Microsofts overtagelse af Nokia, når den engang er fuldført.


Da Microsoft-handelen blev annonceret, hed det sig dog, at Nokia-brandet stadig ville overleve nogle år endnu i de såkaldte ?emerging markets?, hvor Nokia stadig har store markedsandele. Disse steder er det især modeller fra Asha-serien, der er populære, og Normandy skulle angiveligt være en afløser for disse.


Så det kan faktisk være, at vi inden for kort tid kommer til at se den mærkværdige situation, at Microsoft teknisk set sender en telefon på gaden med Google-baseret software på?

Annonce