Forside Nyheder

HP vil tilbage i smartphone-kapløbet


HPs held med håndholdte devices har ikke været særlig gunstigt.


Helt tilbage i de glad PDA-dage lå HPs Journada-serie altid under for Compaqs iPaq, og da HP så købte Compaq, døde PDA?en mere eller mindre ved smartphonens sværd.


Siden har HP forsøgt på flere måder at være relevante på det håndholdte område, blandt andet ved at købe Palm og retten til at bruge WebOS, hvilket vi jo nu ved, var en stor fejlinvestering.


Nu forsøger de så igen ? denne gang med et phablets. De markedsfører dem som små tablets, der tilfældigvis også har ringe-funktion. Derfor hedder modellerne da også Slate 6 VoiceTab og Slate 7 VoiceTab, og som man måske kan regne ud, er skærmstørrelserne 6 og 7 tommer.


De kører begge Jelly Bean på en indtil videre ukendt quad-core processor, Kameraerne er på hhv. 5 og 2 megapixel og skærmopløsningen på begge enheder er 1280 x 800.


Det lyder jo alt sammen lidt som 2012-specs, men det er sandsynligvis fordi, de her to phablets bliver ret billige. Vi kender ikke prisen endnu, men de bliver stensikkert markedsført til markeder med mindre købekraft. Således er det første land, de bliver tilgængelige i, ikke HPs hjemland USA, men derimod Indien.

Annonce