Forside CES CES 2014

LG Pressemøde på CES 2014Galleri: Billeder fra LG’s pressemøde på CES 2014


LG Pressemøde på CES 2014


Buede Ultra HD skærme er åbentbart det alle skal levere til deres kunder, og LG er også klar med deres bud på 2014 modeller.


Det er noget ef en portion 4K Ultra HD TV som LG bringer med til dette års CES-udstilling i Las Vegas. På LG’s pressemøde i Las Vegas blev de mange nye modeller vist frem.


 


It’s all Possible


Wayne Park som er global head of sales bød velkommen til pressemødet, og der er ingen tvivl om at LG har meget af Samsung’s måde at køre præsentationer på, og væk er den asiatiske stolthed, og fremme er den vestlige afslappede præsentationsform.


Alt skal være smart og simpelt, uanset om det er WebOS, TV, støvsugere, køleskabe og hvad LG ellers laver.


LG har placeret deres Smart TV platforum udvikling i Silicon Valley. Det skyldes nok opkøbet af WebOS i 2014.Flagskib er 5K TV


Flagskibet er faktisk et “5K TV”, og ikke 4K. Årsagen er at det buede display på LG105UC9 er i 21:9 tilnærmet biografformat med 5120 x 2160 pixels.


Men udover denne kæmpe, så dukker der også nye almindelige modeller i UB9800-serien af 4K UHD op i størrelserne 65-tommer, 79-tommer, 84-tommer og 98-tommer.HEVC H.265 og HDMI 2.0


De nye TV kommer alle HEVC H.265 codec og den nye HDMI 2.0 standard, så man er klar til 4K opløsningen, når afspillerne begynder at komme.


Billedbehandling og opskallering til 4K håndteres af LG?s seneste Tru-ULTRA HD Engine Pro, der bygger på en proprietær chip koreanerne selv har udviklet. Den indeholder også “4K Motion Estimation Motion Compensation” (MEMC) der reducerer uskarphed ved bevægelser i billedet.


Nogle modeller har endog lydsystem designet af Harman / Kardon, der ifølge LG skulle give en endnu bedre lyd


77″ UltraHD Oled tv kommer på markedet i USA i juni 2014.


 


WebOS


Rygterne talte sandt, og LG smart tv kommer i 2014 med WebOS. Og LG viste hvor let det bliver at sætte et Smart TV op med ganske få trin.


WebOS kommer med både Netflix, Amazon, HuluPlus, Facebook, Youtube, twitter, Skype og andre smarte apps fra starten. Naturligvis er der også en webbrowser indbygget


Reed Hastings, der er CEO for Netflix kom og fortalte om det strategiske udviklingssamarbejde som Netflix og LG har haft de sidste 5 år. Og at Netflix er klar med en lækker ny afspiller til LG WebOS til med nativ support for 4K UltraHD.


 


Stadig plasma fra LG


Til forkel fra Panasonic som lukkede ned for Plasma produktionen i 2013, lover LG, at der også i 2014 kommer nye plasma modeller.Også kurvede telefoner.


LG G Flex er deres første kurvede telefon, og LG har haft stor succes med deres mobiltelefoner i 2013. Også samarbejdet med Google om Nexus modeller har haft god succes.


Nu er de klar med en Android telefon med buet skærm, og den kan flekse, så den burde i teorien være mere hårdfør ved fald.


Batteriet i G Flex er også buet.


Skærmen er 6″ OLED, og ifølge LG giver den en biograf oplevelse, der minder om deres kurvede OLED TV.


LG G Flex kommer på markedet i første kvartal.LG HomeChat – Tal med dine hvidvarer


LG HomeChat gør at du kan sms’e med dit køleskab, din støvsuger osv. Sætte dem igang fra din mobiltelefon. LG HomeChat laves sammen med firmaet LINE, og vil nok ikke virke i Danmark fra begyndelsen.Lifeband Touch


LG er ligesom mange andre sprunget på helse og smartwatch bølgen, og på CES 2014 introducerer de deres Lifeband Touch, der er et lille smartwatch, der kan kommunikere med både Android og iOS telefoner.


Den har touch OLED display.


Samtidigt introducerer de også hovedtelefoner med hjerte/pulsmåler.


Begge kommer i foråret 2014.LG vil også konkurrere med Sonos


NP8740 og NP8540 er trådløse højttalere, der skaber sit eget trådløse MESH netværk på samme måde som Sonos. Se mere om dem, når vi har besøgt deres stand.


 


Se flere detaljer i kommende artikler


Senere i dag kommer der flere artikler om de nye produkter med endnu flere billeder.
 

Galleri: LG’s egne pressebillederAnnonce