Forside Nyheder

Mere hæder til danske Libratone


 


Mere hæder til danske Libratone


Også i år, er danske Libratone blevet hædret med en iF Design Award. I år er det Loop der modtager prisen for enestående formgivning.


Det er andet år i træk at en trådløs højttaler i Libratones produktfamilie bliver hædret for enestående formgivning af juryen bag iF Design Awards. Sidste år modtog Libratone den eftertragtede, tyske designpris for den cylinderformede Zipp.


Den cirkelformede Loop har en aftagelig fodstand og en elegant vægmontering, hvilket gør placering i hjemmet nemt og fleksibelt, og designet imponerede iF-juryen bestående af eksperter og designere fra hele verden.


“Vores mål er at skabe fantastisk lyd i en unik indpakning. Vi er stolte over, at vores indsats for andet år i træk er blevet anerkendt og belønnet af højprofilerede brancheledere,? siger Tommy Andersen, CEO hos Libratone.


iF Design Award har i mere end seks årtier hædret enestående resultater inden for design. iF Design Award har opnået høj internationale anerkendelse på grund af det høje niveau af indstillede produkter.


Libratone Loop fremvises desuden ved Exhibition Unit 1 fra den 1. marts til den 9. juni 2014 i den nye, permanente iF flagship-udstilling i hjertet af Hamborgs HafenCity


Læs: recordere.dk tester Libratone Loop

Annonce