Forside Indhold og distribution Film

Netflix forbereder episk originalserie


 


Ny original serie fra Netflix, baseret på Marco Polos eventyr, får premiere sidst i 2014.


The Epic Adventures of Marco Polo, bliver den næste originale storserie fra Netflix.


Det er en dynamisk fortælling om storpolitik, mesterlig manipulation og dødbringende krigsførelse mellem modstridende imperier.


Den berømte opdagelsesrejsendes eventyr fører ham til midtpunktet af en brutal krig i det 13. århundredes Kina. En verden fyldt med forbløffende kampsport, seksuelle intriger, politisk bedrageri og spektakulære kampe.


Bag serien står instruktørerne Joachim Rønning og Espen Sandberg (Kon-Tiki, Max Manus: Man of War), executive producer og instruktør Dan Minahan (Game of Thrones, True Blood) og executive producer og skaberen John Fusco (Young Guns, Hidalgo).


Serien produceres af The Weinstein Company (TWC), og den ni kapitler lange krønike vil snart begynde optagelserne i de nye Pinewood Studios i Malaysia med et globalt hold skuespillere.


“John Fusco og hans hold har skabt en tidløs fortælling om magt, eventyr, forræderi og begær, der kombinerer ferm storytelling med en filmisk ambition”, fortæller Ted Sarandos, Netflix Chief Content Officer og fortsætter:


“Det er en fantastisk tilføjelse til vores sortiment af originale serier, både på grund af kvaliteten og fordi det er den slags gribende action-eventyr, som Netflix-medlemmer elsker.”


The Epic Adventures of Marco Polo får premiere i slutningen af 2014 på alle Netflix-markeder.

Annonce