Forside Nyheder

Nu kan du slå autostart fra på Netflix


?Binge-watching? er amerikanernes betegnelse for, når man æder sig igennem 5-10 afsnit af en TV-serie på en gang via f.eks. Netflix.


Men nu bliver det nemmere at undgå at tage ?liiiige et afsnit mere?. Netflix har traditionelt set ikke gjort det let at lade være med at se et opfølgende afsnit af en serie ? for tjenesten starter næste afsnit automatisk, hvis du ikke foretager dig noget.


Og så er det jo ret let at blive fanget i en gang ?Binge-watching? af Breaking Bad eller House of Cards. Men hvis du gerne vil sikre dig, at du ikke kommer til at se hele sæson to af sidstnævnte på en gang, når den lander i næste måned, så giver Netflix dig altså chancen nu.


Under dine Netflix-kontoindstillinger er der nu kommet en knap, så du kan slå autostart af næste afsnit fra. Den står som slået til som udgangspunkt. Indstillingen gælder dog kun for din egen profil, så hvis det er kærestens profil, I bruger, skal han/hun også lige sætte knappen på fra.

Annonce