Forside CES CES 2014

Nye robotstøvsugere fra LGGalleri: LG HOM-BOT

Nye robotstøvsugere fra LG

Til foråret lanceres LG Electronics robotstøvsuger, LG Hom-bot, endelig på det nordiske marked. Støvsugeren lanceres i to forskellige serier ? LG Hom-bot Square DualEye i farverne Ruby Red, Mirror Black og Italian Red samt LG Hom-bot Square SingleEye i Titan Silver.

LG Hom-bot Square er mester i at støvsuge. Den rektangulære form, de ekstra lange børster og LG?s Corner Master-teknik gør det muligt for robotstøvsugeren at støvsuge perfekt ? selv i hjørnerne. Læg dertil den indbyggede turbofunktion, der automatisk øger børsternes hastighed, når støvsugeren registrerer, at den er på et gulvtæppe. Her har du en klar vinder.
 
Det svenske forbrugermagasin, Råd & Rön, testede topmodellen Hom-bot Square DualEye (VR6270LVMB i Mirror Black) i deres 10. magasin i 2013, og her blev støvsugeren vurderet som den bedste støvsuger i testen. Modellen scorede flest point i afstøvning (hvor blandt andet afstøvning af dyrehår indgår), lydniveau og støvkapacitet. Den blev også vurderet som den mest støjsvage af alle testmodellerne, med et støjniveau på kun 53db ifølge Råd & Röns målemetode, og fik ligeledes bedste karakter for nem adgang og rengøring af støvbeholderen.

? Vi er meget begejstrede for den anerkendelse, som robotstøvsugeren LG Hom-bot allerede har fået igennem testen af Råd & Rön, siger Sebastian Bengtsson, nordisk produktspecialist for Home Appliances hos LG Electronics. Vores LG Hom-bot tager begrebet robotstøvsuger et skridt videre med sit unikke design og avancerede kamerateknologi, hvilket giver et utroligt godt støvsugningsresultat.
 

Finder rundt i hjemmet med et virtuelt kort

I modsætning til simplere robotstøvsugere, så har topmodellen Hom-bot Square DualEye to indbyggede kameraer, der tilsammen skaber et kort over dit hjem. Den lærer således at navigere bedre i hjemmet og ikke støvsuge tilfældige steder. Derudover er alle modeller udstyret med ultralydssensorer, der hjælper støvsugeren til at beregne afstanden til forhindringer, så den ikke kolliderer med vægge, møbler og andre ting i hjemmet, eller ved et uheld falder ned af trappen.

LG Hom-bot Square er desuden meget pålidelig. Det virtuelle kort lader støvsugeren huske, hvor den tidlige har været og kan begynde forfra på samme plads, hvis man skulle have brug for at løfte eller flytte den. Det samme sker, hvis den er på lavt batteriniveau og har brug for at genoplades. Da tager Hom-bot Square af egen kraft hen til ladestationen og fortsætter med at støvsuge, der hvor støvsugningen blev afbrudt før opladning.

Robotstøvsugeren har også en ekstra stor og lettømmelig støvbeholder samt et tilbehørssæt med mikrofiberklude og en monteringsplade til effektiv afstøvning af hårde gulve.

Pris og tilgængelighed

LG Hom-bot Square vil blive lanceret i fire forskellige modeller på det danske marked i foråret 2014 med en pris op til cirka 5.495 kroner for topmodellen med komplet tilbehørspakke.
 
DualEye
– VR62701LVM HOM-BOT Square 3D Ruby Red, cirkapris 5.495 kroner     
– VR6270LVMB HOM-BOT Square 3D Mirror Black, cirkapris 5.495 kroner
– VR62601LV HOM-BOT Square Italian Red, cirkapris 4.495 kroner
 
SingleEye
– VR6340LV HOM-BOT Square Titan Silver, cirkapris 3.995 kroner

Kilde: Pressemeddelse, LG Nordic.

Annonce