Forside CES CES 2014

Panasonic: Vores LED TV er lige så gode som plasmaGalleri: Fotos: recordere.dk


 


Panasonic: Vores LED TV er lige så gode som plasma


Det var noget af en udmelding Panasonic kom med på et ellers tyndt pressemøde. Men de mener seriøst at deres 2014 LED TV har lige så godt billede som deres plasma modeller havde


I dag holdt Panasonic et pressemøde på CES 2014, og det er helt tydeligt at Panasonic skal til at genopfinde sig selv, når det gælder TV til forbrugermarkedet.


Med nedlæggelsen af deres plasma division, skal Panasonic nu til at kæmpe imod Samsung, Sony og LG om hvem der laver de bedste LED TV. Og på pressemødet i dag, holdt Julie Bauer, der er direktør for forbruger elektronik sig ikke tilbage.


“Vores LED giver Plasma kvalitet” sagde Julie Bauer uden at ryste på hånden, og fortalte at de har lavet teknologien Studio Master Color, som skulle give den høje kvalitet.


 


Ny Smart TV platform Life+Screen


Life + Screen er navnet på Panasonic’s nye Smart TV platform, der bl.a. tilbyder forskellige profiler for de forskellige brugere af TV’et. Det gør at den enkelte bruger af TV’et får anbefalet de udsendelser som de plejer og se, og ikke bage programmer som andre medlemmer af familien ser.


 


Nye 4K modeller


Panasonic er klar med en ny 4K serie de kalder AX8000. TV’ene er  4K LED og kommer i  58-65″ modeller. 


Desværre har Panasonic stadig ikke lagt specifikationer om modellerne op på deres presse site.


Læs mere om de nye modeller senere, når vi får alle detaljer.


 


Se også: Fotos af AX800 4K LED TV fra Panasonic

Annonce