Forside * Nyheder

Philips Android TV med Ambilight




Den nuværende 8000-serie LED TV fra Philips (ikke et det nye TV).



 


Philips 8000-serien opdateres i år med de første Android-TV kombineret med Ambilight.


Philips Android TV bliver det hurtigste og mest kraftfulde Smart TV nogensinde fra Philips.


Producenten TP Vision fortæller at kombinationen af Android og Smart TV, sammen med en ny Quad Core-processor, leverer mere rå datakraft og samtidig gør det velegnet til spil.


“Med det brede udbud af app´s fra Google Play sammen med Philips ?Cloud? baseret Smart TV platform, så lægger vi nu en afgørende brik for at kunne tilbyde forbrugeren nærmest ubegrænset underholdning på deres vilkår, hurtigt og enkelt”, udtaler Joakim Örnstig, Nordisk Markedsdirektør hos TP Vision.


Med Android´s operativ system i TV´et så bliver Philips Ambilight TV endnu mere sammenkoblet med de smartphones og tablets som kører på Android. Med Apple iOS-baserede produkter kommer deling af multimedia filer og fjernbetjeningsfunktionerne til at fungere lige så godt som tidligere.


De markeder som får først tilgang til de Android-baserede Philips Ambilight TV bliver Europa og Rusland i løbet af 2. kvartal 2014.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.