Forside CES CES 2014

Podspeakers bestjålet på CES 2014


 


Podspeakers bestjålet på CES 2014


Danske Scandyna, der laver højttalerserien Podspeakers blev bestjålet på Hotel Venetian inden show?et startede.


Det der skulle have været USA premiere i Las Vegas endte med at være en ?enkeltforestilling? for en rapfingret tyveknægt i Las Vegas.


Danske Podspeakers fra Scandyna skulle på CES 2014 i Las Vegas vise deres Smallpod Air frem til verden, men endte med en langfingeret næse, da højttalerne blev stjålet fra den palle, der var kørt frem foran deres udstillingsrum på The Venetian Hotel i Las Vegas.Drøn ærgerlig udstiller


“Det er drønærgerligt at nyheden er væk, men vi har lært at næste gang vi sender varer på udstilling, så skal de pakkes i trækasser og ikke bare med krympeplast” fortæller Michael Enevoldsen, der er salgsdirektør for Podspeakers.


Recordere.dk har i øvrigt allerede anmeldt Smallpod Air. Læs anmeldelsen her.
 

Annonce