Forside CES CES 2014

Samsung fortsætter Sonos-angreb med M5


Samsung fortsætter deres frontalangreb på Sonos og deres dominans af markedet for forbundne, trådløse højttalere.


Sydkoreanerne har netop annonceret, at de på CES i næste uge vil vise M5 frem, en trådløs højttaler i Shape-serien, der sidste år blev lanceret med M7 som flagskib. Hvor sidstnævnte havde fem drivere, sidder kun tre i M5?eren, der dog også er mindre og har et funky design.


Den er dog fuldgyldigt medlem af Shape-familien og kan derfor styres fra Shape-app?en på en smartphone. Samsung har også lavet en lille boks, der kan sætte dine gamle, analoge højttalere in i det trådløse Shape-netværk.


Oven i M5 har Samsung også lanceret et par nye soundbars, der også fungerer med Shape. De hedder HW-H750 og HW-H600. I skrivende stund har vi ikke fået de danske priser, men forhåbentlig ved vi mere i næste uge, når CES går i gang.

Annonce