Forside CES CES 2014

Samsungs “Sonos-system” er også surroundGalleri: Samsung WAM, Wireless Audio Multiroom. Foto: Samsung


 


Samsung WAM, Wireless Audio Multiroom, er trådløs lyd til hjemmet hvor hølttalerne både er til multirum og trådløs surround.


Samsungs trådløse højttalersystem, der er blevet kaldt en slags Sonos-konkurrent, var også udstillet på CES-udstillingen. Et system de kalder WAM, Wireless Audio Multiroom.


Det trådløse musiksystem gør det muligt både at afspille forskellig musik i alle hjemmets rum, eller lade alle højttalere fungere sammen som et musikanlæg – eller som en del af et surround-system.


Højttalerne styres individuelt eller sammenhængende ved hjælp af en app på din smartphone og tilsluttes via NFC eller Bluetooth. De er designet så de både kan placeres på vandrette overflader eller hænges på væggen alt afhængig af behov, og findes i sort og hvid.


Ved hjælp af WiFi kan højttalerne desuden tilsluttes Samsungs 2014 Smart TV. På den måde er det nu muligt at skabe en surround sound-oplevelse på en stilfuld måde, uden at der skal trækkes ledninger til alle hjørner af stuen.


Og har du allerede en musikafspiller som du vil have gjort trådløst, f.eks. en cd-afspiller, er dette også muligt, ved at tilslutte Samsungs Link Mate. Link Mate sender stereosignaler fra medieafspiller/stereoanlæg til de trådløse højttalerne, så du kan afspille musikken fra én lydkilde i alle hjemmets rum.


Højttalerne til Wireless Audio Multiroom kaldes Samsung Shape M5 og M7. I Sonos-verdenen ville M5 svare til PLAY:1, mens M7 ville svare til PLAY:5.


Desværre var der ingen demoer af dem på CES, så detaljer om hvad det trådløse musiksystem fra Samsung kan og hvordan det lyder, må vi vente med.


 


 
Galleri: Link Mate, forbinder stereoanlæg med Samsung WAM. Foto: Samsung


 


 


Pris og tilgængelighed


Samsung WAM forventes i de danske butikker til marts.


Priserne er ikke oplyst.

Annonce