Forside CES CES 2014

Sony mobile lancerer flagskibsmodel i mindre format
Galleri: Sonys nye flagskib i mindre størelseSony lancerer flagskibsmodel i mindre format og med fuld power


I dag introduceres Sony Xperia Z1 Compact. Sony har med Xperia Z1 Compact formået at komprimere den anmelderroste Xperia Z1 fra 5 til 4,3 tommer uden at gå på kompromis med funktionalitet, ydeevne eller brugeroplevelse. 


Sony Xperia Z1 Compact er resultatet af det bedste fra Sony. Ligesom sin storebror Xperia Z1, er Xperia Z1 Compact en støv- og vandafvisende smartphone, der kombinerer banebrydende ydeevne med et kamera, der tilbyder unikke foto- og filmoplevelser. Derudover har Sony udstyret Xperia Z1 Compact med en IPS skærm der giver en bedre betræktnings vinkel, samtidigt med en særlig vinter funktionalitet, der gør det muligt at bruge telefonen med handsker på.Smartphone-kamera i verdensklasse


På trods af sin størrelse, er Xperia Z1 Compact udstyret med det samme prisbelønnede mobilkamera som sin storebror Xperia Z1. Et kraftfuldt 20,7 MP kamera med en billedsensor, som svarer til de store sensorer, som findes i mange af Sony?s digitalkameraer. På grund af Sony?s prisvindende ?G Lens? og en BIONZ for Mobile-billedprocessor muliggøres blandt andet en kort lukketid, samt 3 gange zoom med stadig skarpe billeder ? både på lang afstand og under dårlige lysforhold. Ligesom resten af Z-familien har Xperia Z1 Compact lånt skærmteknologi fra Sony Bravia, hvor TRILUMINOS garanterer en bred palet af farver og X-reality for uovertruffen klarhed.


?Ligegyldig hvilken størrelse, du foretrækker fra Z-familien, behøver du aldrig gå på kompromis med hverken kvalitet, ydeevne eller brugeroplevelse. Xperia Z1 Compact er en livlig og stærk udfordrer, der vil give konkurrenterne i samme størrelsesorden kamp til stregen i 2014?, siger Morten Johansen, Marketing Manager, Sony Mobile.


Takket være Xperia Transfer Mobile har det aldrig været nemmere at skrifte fra en Android eller iPhone til en Xperia. Uden brug af computer overføres alle kontakter, billeder, bogmærker, apps, beskeder mm. til den nye Xperia model, enten trådløst via NFC eller ved hjælp af et kabel mellem den gamle telefon og Xperia Z1 Compact.


På trods af sin størrelse, indeholder Xperia Z1 Compact et 2300 mAh batteri med markedets bedste batterilevetid. For at spare på batteriet slukker Sonys Battery STAMINA Mode automatisk funktioner, når du ikke har brug for dem og genstarter dem, når du har.Verdens hurtigste smartphone-processor


For at maksimere brugeroplevelsen er Xperia Z1 Compact udstyret med verdens hurtigste smartphone processor – Qualcomm Snapdragon 800 med 2,2 GHz quad-core CPU og 4G LTE.


Sony Xperia Z1 Compact med Android Jellybean (4.3) fås i sort, hvid, pink og limegrøn.


Sony Xperia Z1 Compact vil være at finde i de danske butikker i februar i 2014.


 


Xperia Z1 Compacts vigtigste specifikationer:  • Samme overlegne ydeevne og funktioner som Xperia Z1. For første gang får du flagskibsmodellen i et mindre format, uden at gå på kompromis.

  • Det bliver nemt at overføre indhold fra din gamle Android eller iPhone til din Xperia ved hjælp af Xperia Transfer.

  • Sony G-objektiv, billedsensor Exmor RS til mobil (1/2, 3 tommer, 20,7 MP) og BIONZ  billedprocessor til mobil.

  • Støv- og vandtæt (IP55 & IP58) med slidstærkt, hærdet glas og en solid aluminiumsramme i ét stykke.

  • Kraftfuld 2300 mAh battiri og STAMINA-tilstand giver dig uovertruffen batterilevetid.

  • 4,3-tommer TRILUMINOS  IPS skærm der leverer fantastiske farver, bedre betræknings vinkel og et knivskarpt billede med X-Reality  til mobile enheder, samtidigt kan skærmen betjernes med handsker.

  • 4G og quad-core processor, 2,2 GHz med 2GB RAM.

  • Leveres i fire farver: sort, hvid, pink og limegrøn

 

Annonce