Forside CES CES 2014

Sony satser på 4K Ultra HD for 2014Galleri: Sony Wedge design, her 4K UHD TV


 


Ny 4K Ultra HD og Full HD LED BRAVIA-serie fra Sony i nyt Wedge-design


Denne sæsons BRAVIA-tv’er fra Sony har ifølge producenten fokus på: Lyd, billede, design og ikke mindst 4K Ultra HD.


Denne gang kommer der hele 3 forskellige serier af 4K UHD TV, med i alt 7 modeller


Topmodellen BRAVIA X95 er også Sonys topmodel når det kommer til billedkvalitet. Her vender “local dimming” backlight tilbage i Sonys topmodel, sammen med X-tended Dynamic Range PRO, giver det dig en dybere sort og flere detaljer i overgangene.


Der er også HDMI 2.0 i alle de nye 4K UHD TV, så de understøtter 4K video i 50/60 Hz. Andre nyheder kan nævnes MHL 3.0, som understøtter 4K-output fra smartphones og tablets, og desuden en ny signalprocessor, der understøtter HEVC (H.265, High Efficiency Video Codec) og afspiller 4K/60p-indhold fra online streaming-tjenester, så som Netflix.

Galleri: Sonys nye 2014 design


 


Med Wedge-designet går Sony væk fra ideen med at fladskærme skal være fladede og fladere. Nu bliver de igen tykkere, for bedre backlight-teknologi og bedre lyd, men i et design hvor TV’erne ikke virker tykke.


Designet betyder at TV’et kan stå selv, uden en bred fod nedenunder. Men det kan stadig hænges på væggen også.


Sony har i de store 4K-modeller holdt fast i de synlige højttalere med “Magnetic fluid”-teknologi. Du får – ifølge Sony – her en hidtil uhørt klar og kraftfuld lyd i alle frekvensområder. Som ekstra tilbehør fås en trådløs subwoofer.


Udvalgte modeller har en ny portreplikator, der organiserer alle kabler til og fra tv’et. Fra spillekonsoller til Blu-ray-afspillere – alle dine tilslutningskabler.


De nye 4K UHD TV giver også adgang til den kommende Netflix 4K tjeneste, samt YouTube 4K via Googles VP9 codec.  Du kan også få adgang til det foto-community, 500pcv, hvor du via dit tv kan nyde 4K-billeder fra hele verden i høj kvalitet (også dem du selv uploader).


Quick TV start tænder TV’et på 3 sekunder.


Pris og tilgængelighed endnu ukendt, udover at modellerne kommer her i foråret 2014.


 


 
Galleri: Sony Wedge design, her 4K UHD TV


 


Sonys 2014 serier TV 

Annonce