Forside CES CES 2014

Udkants-CES: Gadgets til hjemmet

CES er jo først og fremmest en branchemesse.


Derfor er der også hundredevis af små teknologiproducenter, ude i kanterne af CES’ messegulv, hvor de håber at distributører til deres ting Der gik vi hen og fandt nogle både gode og knapt så gode idéer.


Til hjemmet


Her er for eksempel fire produkter, som kan gøre livet omkring hjemmet nemmere. Måske.Foto: recordere.dk


Hvorfor skal en robotstøvsuger nødvendigvis være en skive, der drøner rundt på gulvet. Var det ikke sjovere med sådan en fancy mini-bil? Firmaet bag den hurtige, lille fætter hedder Infinuvo og kan tjekkes her.


 Foto: recordere.dk


“Er lyden ikke lidt tynd i det?” fristes man til at spørge, når man ser disse ultra-tynde højttalere. De er designet til at fungere som satellitter sammen en subwoofer. Der var en del larm omkring standen, men ud fra, hvad vi kunne vurdere, lød højttalerne ganske acceptabelt. Det er firmaet Exelway, der står bag.


 Foto: recordere.dk


Det kinesiske firma Ankuoo laver primært trådløse moduler til strømudtag, så disse kan styres fra en smartphone. Men de har så også lavet de her falske bøger. Inden i sidder der en fordelerdåse og et par USB-stik, og så kommer der et enkelt strømkabel ud af den. Så kan man gemme alle sine ladere inde i en bog på hylden. Ens gæster vil dog formentlig undre sig over, hvorfor der kommer kabler ud af ens bøger…


 


Foto: recordere.dk


Og så fra det pudsige til det temmelig smagløse. I hvert fald i denne reporters smag. Recorderes udsendte blev nærmest overfaldet af den taiwanesiske sælger af VisualArtSpeakers, der er hvad navnet antyder: Højttalere med fotoprintede fronter. Jeg skyndte mig at tage billedet og flygte fra manden, der ikke ville forstå, at jeg ikke kunne sælge hans produkter, fordi jeg kom fra pressen.

Annonce