Forside Nyheder

Amazon redder BBC-serie


Britiske detektivserier findes i mange forklædninger, og Ripper Street er en af dem.


Men for mange fans verden var der for nylig skuffelse at spore, da BBC valgte at stoppe serien efter to sæsoner.


Nu kommer sæson tre imidlertid alligevel – betalt af Amazon. Når det er en nyhed, der også er interessant for andre end seriens fans, er det fordi, det er første gang, Amazon kaster sig ud i at ?redde? en serie, ligesom Netflix har gjort med ?Arrested Development? og ?The Killing?.


Det er et tegn på en større trend, når serier med for lille et publikum til at være en god forretning på TV-platformen i stedet kan lave penge nok på online-streaming til at det kan betale sig at producere den. Amazon har dog lavet den aftale med BBC, at de får lov at sende serien noget tid efter, den er blevet gjort tilgængelig online.


Det interessante her er naturligvis, at mange serier, der blot fanger et lille niche-publikum, får bedre overlevelseschancer efterhånden som flere online-tjenester kaster sig over denne øvelse. Hvis f.eks. Microsoft og Sony vælger at gøre det samme til deres konsol-økosystemer, er der pludselig mange penge i spil til at redde serier for.


Ulempen er naturligvis, at jo flere spillere, der har eksklusivt, originalt content, jo flere abonnementer er man nødt til at have, og man vil skulle drøne rundt mellem forskellige tjenester for at finde den serie, man gerne vil se. Forhåbentlig laver nogen en app, der kan løse dette issue.

Annonce:
Forrige artikelMWC 2014: Billede-resumé
Næste artikelSony lukker de fleste butikker i USA
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.