Forside Nyheder

Boxer: Nu har vi frit valg på tv-hylderne


 


Boxer Flex er det nyt produkt der giver friere valg af tv-kanaler, og så er det næsten uden “grundpakke”.


“For første gang i Danmark får tv-seerne omsider frit valg af tv-kanaler”, indleder Boxer en ny offensiv indenfor a la carte tv, og fortsætter:


“Indtil nu har ingen tv-distributør dog lanceret det reelt frie valg, hvor alt er frit og der ingen krav er om en grundpakke el.lign”.


Anledningen er at Boxer TV er klar med et nyt produkt, der giver helt frit valg på tv-hylden. Nu er det muligt helt at sammensætte sine egne kanaler, uden krav om 4, 8 eller flere kanaler.


“Boxers mission er at give tv-seerne mest mulig frihed. Som forbrugere forventer vi at kunne træffe vores egne beslutninger om køb af præcis den vare, vi ønsker og har brug for”, fortæller adm. direktør Steen Ulf Jensen, Boxer TV, og fortsætter:


Derfor er vi rigtig glade for at være de første i Danmark, som har sikret forbrugerne den fulde frihed, når det handler om at vælge de tv-kanaler, man ønsker at se”.


 


 

Boxer Flex forklaret (Kilde: Boxer TV) 


Boxer Flex


I Boxer Flex er grundpakken erstattet af en grundpris istedet. Lidt det samme som en grundpakke, bare næsten uden tv-kanaler. Den koster kr. 79 kr/måned, og så følger der tre tv-kanaler med som er norsk TV 2, svensk TV4 samt tysk ZDF.


Dertil kan vælges den eller de tv-kanaler der ønskes til kr. 29/måned, og efter det valg er der yderligere mulighed for en række kanaler de kalder tilvalgskanaler til hhv. 19 kr/måned og 39 kr/måned.


Men tilvalgskanalerne kan ikke vælges, uden at mindst én af grundkanalerne (her kaldet flex-kanaler) er valgt. Så helt frit er det aligevel ikke.


I Boxer Flex er det muligt at ændre kanal-sammensætningen måned for måned, noget man selv kan administrere.

Annonce