Forside Nyheder

Buet iWatch-skærm tættere på virkeligheden


Når man har set bud fra amatørdesignere fra nettet på, hvordan iWatch kommer til at se ud, er det typisk noget med en skærm, der slynger sig rundt om håndleddet.


Det ser vildt og lækkert ud, men det behøver faktisk ikke være så langt fra virkeligheden. Idéen kommer formentlig fra da New York Times-journalisten Nick Bilton allerførst frembragte nyheden om iWatch, hvor han blandt andet nævnte buet glas som en del af smarturets design.


Nu skriver taiwanesiske Digitimes og kinesiske China Times til gengæld, at de to medier har opsnappet rygter i komponentmarkedet om iWatch-produktionen. Angiveligt er det skærmproducenten TPK, som er blevet hyret af Apple til at lave iWatch-skærmene.


Sidstnævnte beskrives af medierne som værende ?fleksible AMOLED-skærme? med ?3D-beskyttet glas?, eller ?beskyttet 3D-glas?, afhængig af, hvordan man læser det.


TPK-rygterne siger også, at firmaet gør klar til at skyde en masseproduktion af til efteråret, hvilket passer nogenlunde med rygterne om, at iWatch kan blive præsenteret til WWDC i juni.

Annonce