Forside Nyheder

En iPhone med Flappy Bird ombord til 840.000 kroner

 I lørdags blev det største app-spilhit lige nu, Flappy Bird, fjernet fra diverse app-butikker, fordi spillets bagmand ikke kunne klare al den opmærksomhed, der fulgte i hælene på succesen.


Men knap havde app-udvikleren Dong Nguyen fjernet spilhittet Flappy Bird fra diverse app-butikker, før en art Flappy Bird-undergrundsøkonomi begyndte at dukke op.


Hvis du ikke nåede at få installeret det afhængighedsskabende spil, inden det blev taget ned, kan du nu købe diverse devices på eBay med spillet installeret.


Visse galninge tror, de kan spinde ekstremt meget guld på ?Flappy Bird?-krisen. En enkelt tilbyder at du kan købe en Google Nexus 7-tablet, der er rooted og har spillet ombord for ? hold fast ? 150.000 dollar. Eller ca. 840.000 kroner, omregnet.


Andre forsøger at få startet buddene på iPhones og Android-telefoner ved 90.000-100.000 dollar. Men da der også er masser af folk, der sælger oplåste iPhone 5S?er med spillet ombord til omkring 1500-2500 dollar, er der næppe mange, der vil gå efter de førstnævnte.


Bare til sammenligning, så koster en ny, uoplåst iPhone 849 dollar plus amerikansk moms. Og et af de mange kopier af Flappy Birds, der allerede florerer under andre navne på nettet og i App Store, er formentlig gratis.

Annonce