Forside Nyheder

Er det her Windows Phones nye notifikationscenter?


Da Windows Phone 8 blev lanceret, var der en hel del mennesker, der undrede sig over mangelen på et notifikations-center.


Thomas Fennel fra Microsoft blev ved en konference spurgt om den manglende funktion og svarede, at udviklerholdet simpelthen ?løb tør for tid? til at lave notifikationscenteret.


Siden har holdet åbenbart haft mere tid til rådighed, for rygterne er gået, at notifikationscenteret skulle være på vej i en update. Og nu har vi så set de første billeder af funktionen.


Det var websitet Winphollowers, der første lækkede billederne, og siden er de blevet verificeret af det lidt mere kendte site, WPCentral. Som man kender det fra Android og i nogen grad fra iPhone, ser det ud til at man kan slå ting til og fra øverst i vinduet, såsom Bluetooth, WiFi osv.


Derudover kommer der så også notifikationer af forskellig art (på billederne ser man Facebook og SMS) i det, som i Microsofts jargon hedder Action Center.


Billedet ovenfor viser også, at der vil være en mulighed for at apps kan styre notifikationerne intelligent, så man ikke som på Android skal ind og fjerne dem manuelt hele tiden.


Hvis notifikationscenteret dukker op i den kommende Windows Phone 8.1-opdatering, bliver det formentlig til Microsofts BUILD-konference i april, at vi kommer til at se noget til den.

Annonce