Forside Nyheder

Facebook Paper kommer alligevel ikke til Android lige nu


Rygterne, der sagde, at der var en Android-version af Paper på trapperne, viste sig at være en and.


Facebook har overfor Pocket-Lint bekræftet, at Paper kun er at finde på iPhone lige nu, og kun i USA. Det betyder også, at en officiel iPad-version heller ikke er på trapperne, selvom den lidt større skærm er en oplagt kandidat til Paper. På en iPad mini fungerer app?en dog godt, når man zoomer ind.


Årsagen til at Paper ikke lanceres på andet end iPhone lige nu, er at det er et meget lille team i Facebooks nye Creative Labs (der ikke har noget med firmaet af samme navn at gøre), der arbejder med Paper, så der er simpelthen ikke tid til at få dem lavet. Desuden vil Facebook gerne lige se, hvordan folk bruger og reagerer på Paper, før de fortsætter udviklingen.


Modtagelsen har dog været overvældende positiv fra medier og brugere. Hvis du gerne vil have fingre i app?en, skal du blot skifte landet på din iTunes-konto over til USA for at hente den. Fordi app?en er gratis, kræver det ikke noget amerikansk kreditkort at hente den. Det kræver blot en amerikansk adresse. Sådan én kan du få gratis på Viabox.


Du skal blot være opmærksom på, at du skal genindtaste alle dine kreditkort-informationer etc., når du sætter din iTunes-konto tilbage til Danmark.


 

Annonce