Forside Nyheder

Flere iWatch-rygter: Oplader via sol- og kinetisk energiFørst kom rygterne om, at iWatch skulle få et fokus på sundhed. Nu er der så dukket rygter op om, hvordan det skal lades op.


Apple tester ifølge The New York Times flere forskellig metoder til opladning af uret, sådan at man ikke behøver at koble det til et ladekabel.


Det, som New York Times? kilder siger, vi kommer til at se i iWatch først, er trådløs opladning i form af induktion, lidt ligesom de trådløse opladnings-standarder, der allerede findes på mobilmarkedet.


Men Apple skulle også være i gang med at teste mere radikale opladningsformer, der dog stadig er mange år fra at komme ombord i et smartur. En af dem er et gennemsigtigt solpanel, der sidder under glasset på uret, og som kan holde uret i gang, så længe, der er sollys nok.


Og hvis det ikke er nok, så vil Apple supplere med kinetisk energi, altså energi skabt gennem armbevægelser. Det har man kunnet med almindelige armbåndsure i årtier, men disse kræver væsentligt mindre strøm end et smartur. Så fremtiden vil vise, om Apple finder på noget rigtig smart eller bare gerne vil have os til at svinge mere med armene.

Annonce