Forside * Nyheder

LG G Pro 2 optager video i 4K


Kapløbet om at bygge hype op til MWC-konferencen senere på måneden er ved at komme op i gear.


Således har LG netop officielt lanceret endnu et af de produkter, de forventes at vise frem på MWC, nemlige opfølgeren til deres phablet G Pro, der meget passende har fået navnet LG G Pro 2.


Den er faktisk endnu større end forgængeren, med en skærm på 5,9 tommer. Dermed kommer den op i en størrelse, der minder om en Samsung GALAXY Note 3.


Derudover har den fuld 1080p-skærm, og har den knock-to-unlock-feature, man også finder på andre LG-modeller, hvor man kan ?banke? en bestemt rytme på skærmen for at låse den op.


Under motorhjelmen sidder der en kraftig Snapdragon 800-processor, som er quad-core og clocket til 2,26 GHz. I kombination med Adreno 330-GPU?en, der sidder i den, har G Pro således godt med muskler at lege med. Det kræver det også, hvis den skal understøtte hovedfeaturen på kameraet: 4K-video.


Det 13 megapixels kamera på fronten kan optage video i UHD, eller bruge kræfterne på at optage lækre, glatte, levende billeder i 120 fps.


Detaljer omkring pris og hvornår den kommer i butikkerne forventes afsløret på MWC.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.