Forside Nyheder

Nu kommer Back to the Future-snørebåndene


I 2011 sendte Nike en udgave af Marty McFly?s selvbindende MAG-sneakers fra Back to the Future på gaden.


Dengang var de lavet i 1500 eksemplarer, der blev auktioneret bort til fordel for Michael J. Fox? Parkinsons-forening. Og selvom designet var helt rigtigt med lys og det hele, manglede en vigtig detalje: De selv-strammende snørebånd.


Men de er så på vej nu, hvis man skal tro Tinker Hatfield, der er en af Nike?s hoveddesignere, og som under en konference i New Orleans i fredags udtalte: ?Kommer der selvbindende sko i 2015? Til det siger jeg JA!?


Han ville dog ikke ud med flere detaljer, så det står stadig hen i det uvisse, om den selvstrammende mekanisme bliver sat ind i McFly-sneakerne eller kommer i en hel anden model. Hvis du har glemt, hvordan skoene fungerer, kan du gense et klip HER.

Annonce