Forside Nyheder

Pebble App Store åbner mandag

 


 


Her er en nyhed til de enkelte Recordere-læsere, der (ligesom stort set hele redaktionen nu) har fået fingre i et Pebble-smartwatch.


Indtil nu har man skullet downloade Pebble-apps hver for sig til sin smartphone og så koble uret op for at installere disse apps. Det har været lidt besværligt, for der har ikke været et samlet sted, man kunne hente disse apps, eller bare gå opdagelse i, hvilke apps, der var tilgængelige. Man har selv skullet grave dem frem i App Store eller Play Store. Men nu sker der noget på den front.


Mandag lancerer folkene bag Pebble nemlig Pebble App Store, der i første omgang bliver tilgængelig til iOS og kort tid efter til Android.


I denne app store kan du browse rundt mellem de efterhånden mange apps, der er begyndt at dukke op. Ud over dem, der kommer fra udviklermiljøet omkring Pebble er der også begyndt at komme mange apps fra større webtjenester og brands som f.eks. Yelp og Foursquare.


Pebble blev ved CES-messen tidligere på måneden lanceret i en ny version, der har stålkasse og stålrem i stedet for plastik og gummi som på den oprindelige version.

Nyt Pebble i stål (nederst) fås både i metal og sort


Annonce