Forside Nyheder

Prisfald indikerer tidligere iPhone 6-launch


Telefonen øverst er sandsynligvis fake, mens skallen nederst kan være ægte nok.


 


Vi har allerede set spionfotos af en af de nye iPhone-modeller. Og nu er der mere røre i andedammen.


Den amerikanske butikskæde Best Buy har nemlig foretaget sig noget, der som regel kun sker i månederne op til en ny iPhone-lancering. De har sat priserne ned på Apples flagsskibsmodel.


Lige nu kan man spare 50 dollar, hvis man køber en iPhone 5S, og iPhone 5 får man nu kastet i nakken gratis, hvis man tegner et nyt telefonabonnement. Det er den slags manøvrer, der normalt kun sker, når lagrene skal ryddes for at give plads til en ny iPhone-model.


Det hælder mere benzin på det bål, Apple Insider startede i januar, hvor de viderebragte et rygte fra en af deres kilder, der sagde at to nye iPhone-modeller ville blive afsløret i juni til WWDC-konferencen, sammen med smarturet iWatch.


De to nye iPhones skulle være på 4,7 og 6 tommer ifølge kilden. At der allerede er blevet smuglet reservedele ud fra Foxconn-fabrikkerne (jf. ovenstående spionfotos) tolkes af flere analytikere, som om udviklingen af de to telefoner er meget længere fremme, end de fleste tror.


Hvis iPhone 6 og de andre nyheder lanceres på WWDC, sker det efter al sandsynlighed på konferencens første dag, 10. juni.

Annonce