Forside Nyheder

Vinder af en Orbitsound M10 soundbarGalleri: Orbitsound M10


 


Orbitsound M10 er en soundbar og musikanlæg, med tilhørende subwoofer og streaming via Bluetooth. Vind den her.


Manden bag Orbitsound, Ted Fletcher, begyndte sin karriere som musiker og blev senere en anerkendt lydtekniker i Londons musikindustri, hvor han blandt andet arbejdede i Abbey Road-studierne og har indspillet med eksempelvis The Who og The Eagles.


Sammen med sønnen Daniel Fletcher, som i dag er produktansvarlig i Orbitsound, har han i årevis arbejdet på at bringe lyden fra studiet ind i hjemmene, men i et kompakt højtalerkabinet til en overkommelig pris. AirSOUND-teknologien blev patenteret i 2005.


AirSOUND-teknologien giver en mere rummelig lyd ved at sende lyden som et monosignal gennem soundbarens fronthøjtaler og selve stereoinformationerne gennem sidehøjtalerne på kabinettet. Kombination af signalerne opfattes som stereo, men med den forskel at stereofornemmelsen er komplet, ligegyldigt hvor du er placeret i lokalet. Altså mere som et 3.1 system (center + stereo + sub).


Orbitsounds første produkt på det danske marked er M10.


Med et minimalistisk design og en kompakt størrelse på blot 50x9x9 cm passer soundbaren nemt ind i indretningen. Den er bygget i træ for at sikre en god akustisk kvalitet, og lyden kommer fra seks indbyggede højttalere samt en trådløs subwoofer, der kan placeres hvor som helst i rummet.


Installationen foregår simpelt med et optisk kabel, og via Bluetooth kan du afspille musik fra din smartphone eller tablet.


Læs også: Anmeldelse af Orbitsound M10 


Vinder af en Orbitsound M10


Per Bangert
Brønshøj


 


Tillykke til vindreren,
recordere.dk teamet

Annonce