Forside Nyheder

Waoo: Enkeltsalg af TV-kanaler stormer frem
Peter Røder Kristensen, Senior Product Marketing Manager i Waoo!, præsenterer her fritvalg-tv på distributørens nye tv-portal. Foto: recordere.dk 


Siden kravet om minimum 4 tv-kanaler i tilvalg forsvandt, der er salget af ekstra-kanaler hos Waoo! mangedoblet.


Da TV-udbyderne herhjemme i sin tid begyndte at tilbyde et mere frit tilvalg af TV-kanaler, der skulle man som minimum aftage 4 ekstra tv-kanaler. Det var bestemt af Copydan, der dengang ikke ønskede mindre.


Men fra i år har Waoo og andre TV-distributører haft mulighed for at sælge ekstra-kanalerne enkeltvis, og det er noget kunderne har taget til sig. Faktisk er salget af ekstra tv-kanaler stormet frem hos fiber-tv-leverandøren Waoo!


“Siden vi hos Waoo! gik over til enkelt-salg af ekstra-kanaler, hvor kunderne kan tilkøbe tv-kanalerne enkeltvis direkte via TV-boksen, er vores salg af ekstra kanaler i snit steget med 60 procent per uge”, fortæller Jørgen Sørensen Stensgaard, adm. direktør i Waoo! til recordere.dk.


I dag kan kunderne hos Waoo! vælge at tilkøbe ekstra TV-kanaler ud fra et katalog på over 90 kanaler, blot med et klik på fjernbetjeningen. Kanalerne kan købes for en måned ad gangen uden oprettelses-gebyr.


Der er ingen ventetid. En ny tilkøbt kanal bliver tilgængelig i kanallisten på TV-boksen, i samme øjeblik som købet bekræftes.

Annonce