Forside Indhold og distribution Musik

WiMP kan nu køre på flere enheder samtidig


 


Nu behøver du ikke logge ind igen, når du lytter til WiMP på en ny enhed.


WiMP foretrækkes af mange danske musikstreaming-kunder, fordi de tilbyder musik i lossless-kvalitet, og derudover også har en dansk redaktion, der kan holde én opdateret med ny, dansk musik.


En irriterende detalje ved WiMP har dog været, at man kun har kunnet være logget ind på en enkelt enhed ad gangen. Det betyder f.eks., at hvis du har en tablet til at køre musikken på i hjemmet, og så vil skifte over til at høre WiMP på din smartphone, når du går ud af huset, skal du logge ind forfra.


I denne skribents tilfælde sidder der f.eks. en gammel iPad i bilen til musik og navigation, og vælges der WiMP på den, skal der logges ind igen, hvis der er blevet lyttet til musik på nogen som helst platform derudover ? og det har været en kilde til irritation siden WiMPs lancering.


Men med den seneste version af WiMP, der er blevet lanceret i dag, kan du høre WiMP på flere platforme samtidig. Det betyder f.eks. også, at du kan lave playlister på desktoppen, mens du hører musik på en mobil enhed over husets højttalere.

Annonce