Forside Indhold og distribution Film

YouSee og TDC satser på film for børn

 


Mere end 1000 nye film og serieafsnit venter på børnene, på streaming og on demand fra TDC og YouSee.


Tal viser, at børneindholdet bliver flittigt set på de forskellige streamingtjenester i TDC-gruppen. Over halvdelen af filmtitlerne i top 20 er børnetitler. TDC-gruppen lancerer derfor nu mere end 1000 nye børnefilm og serieafsnit mest for børn.


“Vi har det sidste års tid set, at streamingmarkedet er eksploderet, og det er især børnene, som har taget de mobile platforme til sig, når der skal ses film og serier. Derfor sætter vi nu fuld skrue på både børnefilm og -serier, og ambitionen er at levere Danmarks bedste børneunivers”, fortæller Ulf Lund, der er mediedirektør i TDC Group.


Det nye børneindhold lanceres i et samarbejde med SF Film, der som datterselskab af AB Svensk Filmindustri har produceret nogle af de største nordiske børne- og familiefilm som Astrid Lindgren-klassikerne Pippi Langstrømpe og Karlsson på Taget. Derudover er der adgang til flere end 30 kendte figurer; Postmand Per, Pingu, Thomas Tog, Gurli Gris og mange flere.


De mange nye titler bliver gjort tilgængelige for alle tv-kunder hos TDC og YouSee med Plus-abonnement samt på den abonnementsbaserede del af YouBio og TDC Play.


 Fakta


På TDC Play og YouBio er det en del af kataloget.


På TDC-boksen ligger børneindholdet under den nye menu: Børn.


På YouSee-boksen ligger det under den nye menu: Mest for børn.

Annonce