Forside * Nyheder

Dansk Xbox One premiere d. 22. marts?




Microsoft Xbox One



 


Xbox One rykker tættere på en dansk lancering


Rygte: Xbox One rygtes at være tæt på en dansk lancering nu. Hvis vores oplyste dato er rigtig, er den kun 2 uger væk.


Vi har fået et tip her på redaktionen, om at Xbox One skulle være ganske tæt på en officiel dansk lancering nu. Vores kilde fortæller at den danske lancering er sat til:


Lørdag d. 22. marts 2014


Selvom vi ikke har kunnet få bekræftet datoen fra andre kilder, og Microsoft sædvaneligvis holder kortene meget tæt ind til kroppen, så er der mere og mere som peger på at kilden kan have ret.


At Microsoft, trods tidligere rygter om en sensommer lancering, klargør at udvide antallet af Xbox One lande i denne måned. En lørdag kan være valgt, for at have åbningssalget fredag aften kl. 00:00. En dag hvor de fleste har fri dagen efter, og tid til at spille i weenenden.


Vi kan ikke afsløre her, hvad det er der underbygger kildens påstand, uden at afsløre selve kilden (som ønsker anonymitet). Men vi vil gerne understrege at det, indtil Microsoft måtte rykke ud med nyheden selv, selvfølgelig forbliver et ubekræftet rygte.


Prisen ventes at lande på 4300-4500 kroner, for den danske Xbox One i en bundle med spillet FIFA 14.


Skal du have en?

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.