Forside Nyheder

Derfor har den næste HTC One to kameraer


Der er formentlig en grund til at A?et i NSA ikke står for Australien.


I hvert fald er tech-folkene Down Under ikke nødvendigvis bedre til at holde på hemmelighederne end alle os andre, hviket bevidnes af en ny reklame-lækage.


Det er den australske teleoperatør Telstra, der har fået afsløret en reklame for den næstkommende HTC-model, der indtil nu har været kendt som M8. Men det er så vidt GSM Arena kan rapportere på baggrund af reklamen, kun den interne titel. Ude i butikkerne kommer den til at hedde (den nye) HTC One, ligesom sine forgængere.


Som rygterne er gået, har telefonen to kameraer. Disse var dog ikke tiltænkt 3D-fotografi, lød det, men nu ser det alligevel ud som om, der kommer noget 3D ind i billedet. GSM Arena nævner i hvert fald ?3D-effekter? som værende blandt det dobbelte kameras funktioner.


Men hovedfunktionen er stadig bedre billedkvalitet og funktioner. De to kameraer skal bruges til at give brugeren mulighed for at sætte fokus efter billedet er taget, og formentlig tilføje Bokeh (en type uskarphed) til billeder.


Derudover vil telefonen som forventet have en 5? 1080p-skærm, BoomSound og mulighed for at låse den op med to lette tryk på låseskærmen. Prisen er angivet til ca. 4.200 kroner før danske afgifter.

Annonce