Forside Nyheder

Et lille kig på Sony Xperia Z1 Compact


Markedet for smartphones med “små” skærme svinder. Heldigvis går Sony mod strømmen med Sony Xperia Z1 Compact.


Med Sony Xperia Z1 Compact, imødekommer Sony dem der helst vil have en “lille” skærm, men stadig har ønsker om en lækker og potent telefon.


Sony Xperia Z1 udkom sidste år og tjener som byggesten for Compact modellen. For en grundig gennemgang af telefonen, henvises til Mortens anmeldelse af Sony Xperia Z1


I Xperia Z1 Compact er skærmen skrumpet til 4,3 tommer. Telefonen er en smule tykkere end forgængeren og måler nu 9,7 mm. Som følge af det mindre kabinet, er batteriet heller ikke så stort som i Z1. Det har dog mindre betydning i praksis i og med at den mindre skærm bruger mindre strøm.


Ofte forbinder man “mini” telefonerne med skrabede udgaver af tidligere modeller – sådan er det ikke her. Sony har med Z1 Compact stort set skabt en mindre udgave af Z1 som vi kender den. Derfor er det en fornøjelse at konstatere at både hukommelse, processorkraft og ikke mindst kamera er identisk med det i Z1´eren. Endelig er Compact også er vandtæt som sin “storebror”.


Hører du til dem som mener at mange telefoner efterhånden er for store og vil du stadig gerne have en kraffuld telefon med et fornuftigt kamera, er Sony Xperia Compact absolut værd at kigge nærmere på.


Sony Xperia Z1 Compact er på gaden nu og koster ca. 3600 kroner (uden abonnement)


Du finder Xperia Z1 Compacts specifikationer her.


 

Annonce