Forside Nyheder

Her er Samsungs læder-chromebook
Foto: Samsung 


Den var god nok – Samsungs næste Chromebook fås med “læderlook”.


For et par dage siden kunne vi rapportere om nogle spionfotos, der antød, at der var en ny Chromebook på vej fra Samsung, der inkorporerede det populære læderlook fra de nye Note-phablets.


Og nu har firmaet så benyttet SXSW-konferencen i Austin, Texas til at annoncere denne nye model, som de ikke så overraskende kalder Samsung Chromebook 2.


Den kommer også i dansk handel, men primært til B2B-markedet, hvis man skal tro pressemeddelelsen fra Samsung Danmark. Sært nok slår firmaet dog allermest på, at det er en god laptop til skolebrug ? så måske betyder B2B i virkeligheden B2S ? Business to School.


Den nye Samsung Chromebook 2 har en batterilevetid på 8,5 timer og fås med skærmstørrelser på 11,6 og 13,3 tommer. Den store model har Fuld HD-skærm, og farveudvalget er sort, hvid og sølv. De har alle tre læderlooket.


Den har 720p webcam, er drevet af Samsungs Exynos 5 Octa-core (1,9/2,1 GHz) og har 16GB lagerplads som flashdrev.


Dansk pris har vi ikke fået oplyst, formentlig fordi den ikke kommer i almindelige butikker. Men i USA kommer den til salg i april til en startpris på 320 dollar, altså omregnet ca. 1800 kroner.

Foto: Samsung


Annonce