Forside Nyheder

Læderlook kan være på vej til Samsungs Chromebook


Samsung kan godt lide læder.


Eller også er det Samsungs fans, der godt kan lide læder, og Samsung prøver bare at give dem, hvad de gerne vil have. I hvert fald var Note 3s fup-læder-bagside voldsomt populær, hvilket først førte til en speciel GALAXY S4-model med fup-læder, og nu ser der også ud til at komme en Chromebook i samme look.


I hvert fald har en af de mest troværdige spionfoto-kilder på nettet, @evleaks, fået fingre i noget, der grangiveligt ligner Samsungs læder-look, men med et Chrome-logo i metal. Det tyder jo unægtelig på, at en af Samsungs kommende Chromebooks kan komme i deres fup-læder-design.


Det efterlader dog GALAXY S5 lidt uden for nummer. Den hullede bagside på S5?eren kan til nød minde om hullet læder, men det er ikke samme design som Note 3, den specielle S4-model og den angiveligt kommende Chromebook.


Det er ren spekulation, men det kan være endnu et tegn på, at Samsung gemmer på en luksusudgave af S5, der har de høje specs, som der gik rygter om forud for MWC.


 

Annonce