Forside Indhold og distribution Film

Netflix truet af ulovlig streaming-tjeneste

 


Piraternes Netflix kan true det rigtige Netflix, og andre lovlige streaming-tjenester.


Popcorn Time bliver kaldt “piraternes netflix”. Det er en ulovlig streaming-tjeneste, der med sin eksistens er konkurrent til de lovlige streaming-tjenester som Netflix.


Der streames nye og gamle film fra Torrent sites, og det koster ingenting at bruge. Den er ulovlig, da folkene bag ikke har rettighederne til at streame de film, men rettighedshaverne har problemer med at få den lukket.


“Det er ofte meget svært at få fat i dem, der laver sider som denne. For det første er de gode til at sløre deres identitet og for det andet, er det forholdsvis nemt for dem, at have deres servere i et land, der er ude for lovgivningens rækkevidde”, fortæller Maria Fredenslund, leder af Rettighedsalliancen, til TV 2 Beep.


Når det lykkedes at lukke siden, eller afbryde forbindelsen til den, så dukker den bare op igen, som en korkprop i vandet. I går kunne Techcrunch.com berette at siden var forsvundet, og i dag er den tilbage.


Så Popcorn Time fortsætter – indtil videre – med at give rettighedshaverne grå hår i hovedet.


 


Opdatering: Piraternes Netflix lukker og slukker

Annonce