Forside Nyheder

Nexus 5 og 7 officielt til salg i Danmark

 Hvis du har kigget langt efter Googles Nexus-telefoner, så kan du godt sætte smilet på nu.


Smartphonen Nexus 5 og tablet?en Nexus 7 er nemlig også nu blevet sat til salg direkte fra Google, i kølvandet på den danske lancering af Chromecast og film i Google Play Store.


De to enheder har kunnet købes ad diverse parallelimport-omveje, men det har som regel kostet dyrt. Nu kan de købes direkte i Play Store, og det betyder, at Nexus 5 kan fås fra 2.599 kroner og Nexus 7 fra 1.999 kroner.


Fordi Nexus 5 købes direkte hos Google, er den fri af hvilke som helst begrænsninger, et teleselskab kunne finde på at lægge ned over en smartphone ? og er låst op fra starten. Den er baseret på LGs flagskibsmodel G2, men er dog væsentligt mere skrabet.


Således har den ?kun? en 4.95 tommers skærm, 8 MP kamera og knapperne sidder på siden. Men resten af specs?ne taget i betragtning, er 2.599 en god pris. Den kommer som standard med Android KitKat.


Det samme gør Nexus 7, der ligesom sin forgænger er lavet af Asus. Den har en skærm på 1920 x 1200 pixels, 5 MP kamera og kan både fås med og uden mobildata (LTE).


Du kan læse mere – og bestille – begge dele i Google Play Store.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.